10.- SoM /Ca/ba/cés/. Seu social de la Causa ISF Cooppel per la Pau . En dues fases: A.- 2021-2023 i B.- 2023-2030.-

 


SoM /Ca/ba/cés. 

Missió: Informar, orientar, assessorar i compartir iniciatives solidàries socials i culturals locals, obertes a la comarca, nacionals i internacionals.

Seu social de la Causa ISF Cooppel per la Pau. 

En dues fases: A.- 2021-2023 i B.- 2023-2030.- 

Altres seus socials.- L'altra seu social és a SoM ciutat de Tarragona. Aquesta amb tres seus, la cultural l'Ateneu de Tarragona, l'educativa l'institut Antoni de Martí i Franquès i la veïnal en la seu de l'associació veïnal Verge del Carme, on hi ha una oficina informativa del Priorat.

Punts informatius en les associacions relacionades o adherides.- En cada associació que forma part o relacionada en les raons associacionistes de J.M. Ferran se'n dona raó.

https://dinaments.blogspot.com/2021/04/13-manifest-del-nostre-compromis.html

Cabacés és punt de trobada social i cultural de la Causa Cooppel per la Pau. On associacions com Centre d'estudis del Priorat (CeP), on cada municipi del Priorat hi té una seu social on la postal de moment és a Cabacés. Així també Vida Creixent té en cada parròquia la seu social de trobada. Ceradai també és una entitat oberta a tota Catalunya i Andorra. Així la Causa Cooppel per la Pau és oberta a arreu del món.

El programa col·laborador de ràdio Falset, des de 2008, PriOreM PrioRaT amb seu a Falset és fa per what's diferit des d'arreu del món, amb el centre d'interès el Priorat, dins de la comarca com la seva projecció a fora a nivell nacional i internacional.

A més estem disponibles i col·laborant com a vocal de Drets Humans i de la Natura de la Junta de Prioritat, associació de persones, entitats i recursos, a favor del Paisatge de Priorat, Patrimoni de la Humanitat.

Ara tenim per endavant dues fases:

A.- 2021-2023. Portarem a terme l'avaluació de la pràctica reflexiva del Cooppel en la societat en els diversos àmbits: escolar, veïnal, cultural, voluntariat social, etc. i presentarem en 2023 un informe Causa Cooppel per la Pau a les administracions públiques i a la UNESCO. 

B.- 2023-2030.- Des de 2023 fins al 2030 en els Objectius mundials del Desenvolupament Sostenible.

En quan passi la pandèmia tornarem en la presència física però de moment la nostra presència és digital i telemàtica a excepció de fets molt puntuals rellevants per al futur de la Causa.

Cabacés el donem a conèixer per la Causa i gràcies a científics de projecció internacional com el Pare Longí Navàs i Prudenci Seró. Ara tenim també l'Oli Baronia de Cabacés


                                     El pont foradat (Margalef)

Els pobles de Priorat som pont amb tot el món. Un exemple Margalef que amb l'escalada és internacional també.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

45.- Suport voluntari al museu i informant turístic de carrer.-

33.- Explicació de les raons del meu posicionament amb la polèmica del nom escrit de Cabacés.-