33.- Explicació de les raons del meu posicionament amb la polèmica del nom escrit de Cabacés.-

 

Tot considerant la meva trajectòria cultural pública de 33 anys (1989-2022) a Cabacés i al Priorat, que durant aquests temps he arribat a escriure com a mínim més de dues vegades el nom del poble per setmana , ara explico les raons del meu posicionament amb la polèmica del nom escrit de Cabacés, des de fa 40 anys.-

https://somcabaces.blogspot.com/2022/09/31-una-trajectoria-de-41-anys-cabaces.html

https://somcabaces.blogspot.com/2022/09/32-trajectoria-de-46-anys-al-priorat.html




L'any 2000 entrem d'associats a la Xarxa d'Entitats de La UNESCO i iniciem el voluntariat a favor de construir la pau en la ment de les persones, avui Causa Cooppel per la Pau


Les necessitas operatives de cooperació amb l'Ajuntament i altres entitats de Cabacés, implicava que en 1984 en Vicenç Biete publica l'estudi dut a terme sobre la toponímia de Cabacés. 

https://somcabaces.blogspot.com/2022/09/30-el-que-cal-llegir-per-saber-discernir.html

L'important era resoldre problemes i fomentar la llengua i la cultura catalana i fer país  i no perjudicar la marca turística del poble "Cabacés". 

Tant des de l'apostolat com de la solidaritat entrar en discussions no prioritàries fa que es perdi efectivitat i per damunt de tot cal escoltar i fomentar l'amistat en tots els àmbits.

Així també promoure formes correctes i evitar les males formes impositives, desqualificadores o confuses que perjudiquen els Drets Humans.

Tot es discutible amb bones formes.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

45.- Suport voluntari al museu i informant turístic de carrer.-