08.- SoM /Ca/ba/cés/ tal com sempre sona i sonarà.-

 


SoM /Ca/ba/cés/.-

1.- El nostre nom és històric, oficial, pronunciat i escrit des de segles, forma part de les nostres arrels, és estètic i és excepcional, i és normativa com són les regles ortogràfiques generals com també ho són el dret a les excepcions. La nostra norma és la nostra tradició de segles amb mentalitat de present i de futur, en ple segle XXI.

2.- Segons la tesi de Vicenç Biete de Cabacés oficial de segles, podria haver derivat a "Cabacers", per aplicar la normativa de gentilicis Cabacerols i Cabaceroles. En el seu moment suposem que va ser un error científic i polític imposar altres formes, una cosa que és ben senzilla i justa.

3.- Som un poble de pau, on es pot viure, conviure, divertir-se sense molestar i descansar. No necessitem més enrenous sinó respecte, al nostre nom del poble com els drets dels noms de les persones i el respecte a la diversitat. Som a més nom de poble, marca turística i comercial, amb molta joia i dignitat.


SoM /Ca/ba/cés/: Moviment ciutadà cultural i social

Drets Humans i de la Natura

Som /Ca/ba/cés/, som excepcionals. Visita'ns. Tenim oli, altres productes que ajuden en el nostre desig de salut, pau i amistat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

45.- Suport voluntari al museu i informant turístic de carrer.-

33.- Explicació de les raons del meu posicionament amb la polèmica del nom escrit de Cabacés.-